Roasted chestnuts with Christmas decorations

Geroosterd en gerookt Vakantiekastanjes Recept



Geïnspireerd door het kerstlied, maar zonder het open vuur. Lees verder om te ontdekken hoe u kastanjes kunt roosteren met behulp van uw roker.

Ingredients

1 - 2 pond verse, ongepelde kastanjes

1 - 2 Bradley-smaakbisquetten (smaak naar keuze)

Preparation

Roosteren:

Kerf een “X” in de schaal van de kastanjes om te voorkomen dat ze te veel knappen.

Inspecteer alle kastanjes om er zeker van te zijn dat ze niet verdroogd, gebarsten zijn of aan de binnenkant rammelen.

Spoel de kastanjes af, zodat de schil zachter wordt, zodat je ze later kunt pellen. Dit vermindert ook de verkoling op het oppervlak en zorgt ervoor dat de kastanjes tijdens het koken meer kunnen stomen.

Leg de kastanjes op een rookrek en verwarm uw grill voor op 400 ° F.

Kook gedurende 15 minuten en let goed op om verbranding te voorkomen.

Draai de kastanjes elke 5 minuten om en beweeg ze, zodat ze gelijkmatig gaar worden.

Roken:

Zet uw rook aan met uw favoriete Bradley-smaakbisquetten (appel is lekker).

Haal de kastanjes uit de schil en plaats ze op een rookrek.

Rook met hout gedurende 10-15 minuten, afhankelijk van hoe rokerig je het lekker vindt.

U kunt nu uw favoriete kruiden toevoegen voor extra smaken.

Serveer terwijl het nog warm of warm is en geniet ervan!

Door Kosta Kokinis

Appel
 Hout

Appelbisquetten voor Bradley-rokers

Een licht, fruitig en lichtzoet rookaroma dat past bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, lamsvlees en kaas.

Shop Now