Smoked Gouda Mac n Cheese Recipe

Gerookt Gouda Mac N Cheese Recept



Mac en kaas is waarschijnlijk een van de meest populaire troostvoedselgerechten. Denk aan die regenachtige dagen die binnenkort op onze deur zullen kloppen. Dan is het enige waar je naar hunkert, iets lekkers dat meteen van dat comfortvoedsel afvalt. Laten we de traditionele mac en kaas nu een draai geven; Mac en gerookte kaas. En het is super gemakkelijk te maken! We zullen u helpen manieren te vinden om uw Bradley -roker de hele winter lang te blijven gebruiken!

Ingredients

Middelgroot wiel of wig Gouda (genoeg voor ruim 2 kopjes versnipperd)

8 Oz rauwe macaroni-noedels

3 kopjes melk

¼ kopje boter + 1 eetl

2 eetlepels bloem

1 eetl nootmuskaat

Zout peper

Preparation

Gouda gedurende 1-2 uur koud roken met Bradley appelbisquetten.

Kook de macaroni beetgaar in gezouten water en laat ze uitlekken.

Smelt ¼ kopje boter in een middelgrote pan.

Voeg bloem toe om een roux te vormen op middelhoog vuur, onder voortdurend roeren.

Roer de melk erdoor met een garde.

Zet het vuur laag en voeg 2 kopjes geraspte gerookte gouda en nootmuskaat toe.

Voeg de gekookte macaroni toe en roer tot alle noedels bedekt zijn met saus.

Breng op smaak met zout en peper.

Voeg de resterende eetlepel boter toe om het af te maken.

Serveer met extra geraspte gerookte gouda er bovenop.

Appel
 Hout

Appelbisquetten voor Bradley-rokers

Een licht, fruitig en lichtzoet rookaroma dat past bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, lamsvlees en kaas.

Shop Now