Smoked Chili Pistachios Recipe

Gerookt Chili pistachenoten Recept



Om dit gerookte chili -pistachiosrecept te starten, verwarm je je roker voor op 225ºF (107,2 ° C) en je huisoven tot 275ºF (135 ° C). U kunt de bruine suiker en cayennepeper naar smaak vergroten. Ik gebruikte slechts één puck om ze slechts 20 minuten te roken bij 225ºF (107,2 ° C). Gebruik de bisquette die je leuk vindt en zoveel als je wilt. En gebruik een kikker op de hamzak, anders blijven ze plakken. Bewaar in luchtdichte bus of ritssluiting.

Ingredients

2 kopjes gezouten gepelde pistachenoten

1,5 eetl chilipoeder

1,5 theelepel gemalen komijn

1 theelepel gemalen koriander

1 theelepel paprikapoeder

1 theelepel bruine suiker

1,5 eetlepel Worcestershiresaus

1/2 theelepel zout

1/2 theelepel cayennepeper

1 eetl gesmolten boter

Preparation

Meng al je droge ingrediënten door elkaar.

Doe de pistachenoten in een grotere container en voeg de saus toe.

Nadat ik de noten met de saus heb bedekt (dit heeft een kleverige bezorghost nodig, dus ik heb 1 eetlepel boter gesmolten en aan de noten toegevoegd) Bestrijk goed.

Begin nu met het toevoegen van het droge. Bestrijk met al het droge.

Bedek het rek vervolgens met een hamzak. Deze kunnen op elk van de online plaatsen worden gekocht. LEM, Allied, Worstenmaker.

En gebruik een kikkermatje op de hamzak.

Voeg nu de gekruide pistachenoten toe.

Ik heb maar 1 puck gebruikt (je kunt er zoveel gebruiken) en slechts 20 minuten @225.

Terwijl de noten zich in het 6e rek bevinden, bekleedt u een bakplaat met bakpapier en zet u de oven op 275*.

Noten van de roker, nu op de bakplaat en in de oven gedurende 8 minuten. Gooi de noten bij de 4 min-markering.

Bewaren in een luchtdichte bus of ritssluiting... als ze zo lang meegaan.