Hoe je gerookt kunt maken Prosciutto brie Kaas
Geniet van het perfecte voorgerecht met dit heerlijke recept. Wikkel een romig 14 oz brie wiel in prosciutto, rook het in de Bradley -roker met een vleugje perzik jalapeno glazuur en honingmoordenaar bijenkruiden en geniet van de onweerstaanbare mix van smaken. Maak je klaar om indruk te maken op je gasten met dit verrukkelijke gerecht dat de rijkdom van Brie, de rokerigheid van de Bradley -roker en de zoete en kruidige tonen van het glazuur combineert.
Ingredients
14 Oz brie-kaaswiel
3 Oz prosciutto
Perzik jalapeno glazuur
Honingmoordenaarbijkruiden
Preparation
Neem 1 14 oz brie-wiel en bedek het met prosciutto, giet het perzik-jalapeno-glazuur op het kaaswiel en bestrijk het met de Honey Killer Bee-kruiden.
Plaats het brie-kaaswiel in de Bradley Smoker, stel deze in op 148ºC (300ºC) en rook deze gedurende 45 minuten.
Als het klaar is met roken, haal je het uit de roker, breng je perzik-honing-jalapeno-glazuur aan en geniet ervan!
Recept van: Moodie Foodie Tulsa