Smoked Prosciutto Brie Cheese Dip

Gerookt Prosciutto brie Kaasdiprecept



Geniet van de onweerstaanbare combinatie van romige brie -kaas gewikkeld in hartige prosciutto, geglazeld met perzik jalapeno en bestrooid met honingmoordenaar bij droge wrijf. Rook het tot in de perfectie in de Bradley -roker en serveer naast een assortiment chips, crackers en brood voor een echt heerlijke culinaire ervaring. Optioneel: de top af van gekonfijte jalapeno -plakjes voor een extra uitbarsting van smaak.

Ingredients

1 (14) oz Brie-kaaswiel

2 pakjes prosciutto plakjes

Perzik jalapeno Rib Glaze (Kos'Mos BBQ)

Honey Killer Bee Dry Rub (Kos'Mos BBQ)

Gekonfijte jalapenoplakjes (optionele snacks van de zesde dag)

    Gebruikt materiaal:

    P10 Bradley-roker

    Bradley Smoker opvouwbare tafel

    Bradley Smoker siliconen anti-aanbakmatten

    Bradley Smoker-gereedschap

    Thermoworks Tijdstok Trio

    Thermoworks Thermapen One

    Bradley Smoker-instelling:

    Kooktijd: 45 minuten

    Temperatuur: 300ºC

    Hout: bier

    Rooktijd: 45 minuten

    Preparation

    Stel Bradley Smoker in op de hierboven genoemde instellingen.

    Haal de Brie-kaas uit de verpakking en zet opzij. Gebruik de plakjes prosciutto om het hele wiel te bedekken en zorg ervoor dat er geen open plekken zijn waardoor de kaas zichtbaar wordt.

    Gebruik het perzik-jalapeno-glazuur en giet het op de buitenkant van de prosciutto. Gebruik een borstel om het hele wiel in dit glazuur te bedekken.

    Neem de droge rub en verdeel deze over het glazuur, zorg ervoor dat er geen glazuur onbedekt blijft.

    Plaats het in de Bradley Smoker en rook gedurende 45 minuten op 300ºF (148.9°C).

    Haal het uit de roker en plaats het op een snijplank. Tip: Waar je deze kaas ook opensnijdt, houd er rekening mee dat er overal kaas uit zal sijpelen.

    Als je de bovenkant van deze kaas wilt garneren met gekonfijte Jalapeno-schijfjes, zul je er geen spijt van krijgen!

    Serveer met verschillende soorten chips, crackers en brood. Genieten!

    Recept van: Bryan Edwards – Moodie Foodie Tulsa

    Bier
    Hout

    Bierbisquetten voor Bradley-rokers

    Bierbisquetten voor gerookt voedsel met hop. Perfect voor rundvlees, kip, ribben of worst.

    Shop Now