Gerookt Cheddar kaas
Serveer als voorgerecht met uw favoriete wijn, na het diner met de haven of met appeltaart en ijs als dessert.
En als u de voorkeur geeft aan een mildere rooksmaak, probeer dan de bisquettes van kersensmaak.
Ingredients
Baksteen van cheddarkaas, de voorkeur gaat uit naar Old of Aged cheddarkaas.
U kunt echter Goudse of Fontina-kaas vervangen voor een verandering van smaak en textuur.
Preparation
Plaats kaas op rekken en laad deze in de Bradley Smoker.
Rookmethode:
Gebruik een milde rooksmaak, zoals appelsmaakbisquetten.
Zet de klep wijd open en zorg er, met alleen de rookgenerator, voor dat de temperatuur niet boven de 40°C komt, anders smelt de kaas.
Open de deur van de Bradley Smoker om de temperatuur weer omlaag te brengen.
Rook ongeveer 40 tot 60 minuten.
Appel
Hout
Een licht, fruitig en lichtzoet rookaroma dat past bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, lamsvlees en kaas.
Shop Now