Smoky Stuffed Avocado's

Rokerig gevuld Avocado's



Deze rokerige gevulde avocado's zijn een van de favoriete voorgerechten van mijn familie. Ik werd op een dag geïnspireerd toen ik naar mijn plaatselijke supermarkt ging en ze hadden een uitverkoop op avocado's. Ik heb net mijn nieuwe roker gekregen en ik had een moment. Ik keek naar mijn roker en vervolgens terug bij de zak met avocado's die op mijn aanrecht lagen. Ik dacht bij mezelf wat er mis kon gaan met rokerige gevulde avocado's. Ik had zo gelijk, je kunt niet fout gaan met deze ... ELKE FAMILIE GAMENDE Dit is een favoriet en een must-have op onze tafel.

Ingredients

4-6 avocado's

5 Groene uien

4 eetlepels geraspte cheddarkaas

½ Blok roomkaas

⅓ Kopje paneermeel

1 eetl. Botzuigende saus Groentekruiden

Bradley Smoker-instellingen:

Kooktijd: 60 minuten

Rooktijd: 60 minuten

Kooktemperatuur: 230ºC

Smaak van houtbisquetten: Mesquite

Preparation

Vooraf ingesteld Bradley-roker naar de vermelde instellingen.

Spoel de avocado’s af onder koud water en snij ze doormidden.

Haal het zaad uit de avocado (wees voorzichtig als je een scherp voorwerp gebruikt).

Voeg in een mengkom roomkaas en broodkruimels toe. Meng het mengsel ongeveer 15 seconden.

Vul elk avocadogat met 1 eetl. roomkaasmengsel en strooi de cheddarkaas erover.

Spoel de groene uien af onder koud water en snijd de bol in dunne plakjes. Tip: Je kunt de groene stengel fijnhakken en er bovenop toevoegen voor extra smaak. Verdeel gelijkmatig een paar plakjes over de avocado's.

Bestrooi elke avocado met groentekruiden.

Rook gedurende 60 minuten en serveer onmiddellijk.

Genieten!

Recept van: Humeurige fijnproever Tulsa

Mesquite
 Hout

Mesquitebisquetten voor Bradley-rokers

Als het sterkste rookhout past het perfect bij rijk vlees zoals biefstuk, eend en lamsvlees met zijn sterkere, iets zoetere en delicatere smaak dan hickory.

Shop Now