Gerookte kaasachtig Bacon Jalapeño Poppersrecept
Probeer dit gerookte cheesy bacon jalapeno -poppersrecept. Plaats vervolgens een paar van hen in je mond en voel de brandwond. Bacon, kaas en jalapeños - waar moet je niet van houden?
Het zal een beetje lastig zijn om Jalapenos te laten staan, maar we geven je daar ook instructies over. Gebruik hout van voorkeur om ze te roken, maar esdoorn. Hickory of Pecan zullen goed werken.
Ingredients
10 Jalapeñopepers
⅔ Kopje roomkaas
⅔ Kopje geraspte cheddarkaas
¼ kopje ui - fijngehakt
1 tl chilipoeder
½ theelepel knoflookpoeder
½ theelepel zout
10 plakjes spek - gekookt en vervolgens verkruimeld
6-9 Bradley Smoker houtbisquetten
Preparation
Maak de kaasvulling door de roomkaas, cheddarkaas, ui en kruiden te mengen. Roer een deel van de spekcrumble erdoor en bewaar een deel voor de topping.
Ontkern de jalapenopeper.
Vul de paprika's met het kaasmengsel en beleg met de overgebleven spekcrumble. Plaats ze in een jalapeno-standaard/rek zodat ze rechtop staan. Plaats de standaard/het rek op een Bradley Smoker-rek
Zet de roker op 250ºC met behulp van houtbisquetten naar keuze (pecannoot, esdoorn of hickory werken prima).
Rook de poppers gedurende 2-3 uur, afhankelijk van de gewenste rooksmaak.
Let op: Om de jalapenopoppers te roken, moet je een speciale popperstandaard gebruiken of er een houder voor maken. Ik heb een aluminium lasagnepan gebruikt door kruismarkeringen in het onderste deel van de pan te snijden, zoals te zien op de foto hierboven. Vouw de hoeken van de snijmarkeringen naar beneden, zodat er gaten ontstaan die groot genoeg zijn om de paprika's rechtop te houden tijdens het roken.
Pecannoot
Hout
Met een zoete en milde smaak, waardoor het de mildere neef van Hickory is, passen Pecan Bisquettes goed bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, lamsvlees, wild en watervogels.
Shop Now