Pompoensoep Recept
Warm deze herfst op met een geruststellende kom met gerookte pompoensoep, gemaakt met de P10 Bradley -roker en een mix van opwarmingskruiden zoals komijn en chipotle chili poeder. Gerookte pompoenpulp, uien en wortelen gestoofd in groentebouillon en gemengd tot een gladde textuur - dit recept is de perfecte balans tussen rokerig, zoet en kruidig.
Ingredients
½ Pompoen
2 Laurierblaadjes
2 Gele uien
3 Wortelen gehakt
4 kopjes groentebouillon
1 theelepel zout
1 theelepel peper
1 theelepel gemalen komijn
1 theelepel chipotle-chilipoeder
Gebruikt materiaal:
P10 Bradley-roker
Bradley Smoker opvouwbare tafel
Bradley Smoker siliconen anti-aanbakmatten
Bradley Smoker-gereedschap
Thermoworks tijdsticktrio
Thermoworks Thermapen One
Bradley Smoker-instellingen:
Bisket: Hunter's Blend
Temperatuur: 226ºF (107.8°C)
Rooktimer: 46 minuten
Timer: 46 minuten
Preparation
Stel Bradley Smoker in op de vermelde instellingen.
Voeg ½ pompoen, wortels en uien toe aan het rookrek en rook. Na 45 minuten verwijderen.
Snijd het pompoenpulp uit (gebruik alleen het vruchtvlees) en snijd de uien in kleine stukjes.
Voeg in een grote pan de pompoenpulp, gehakte uien, gehakte wortels, groentebouillon, zout, peper, gemalen komijn, chipotle-chilipoeder toe en laat sudderen tot de groenten zacht zijn (ongeveer 30 minuten).
Meng alle groenten met een emulgator tot een gladde textuur.
Optioneel - Als u van een meer vloeibare textuur houdt, kunt u deze stap volgen. Gebruik een zeef, giet de soep in de zeef en trek het vruchtvlees eruit.
Genieten!
Recept van Bryan Edwards - Humeurige fijnproever Tulsa
Jager
Mengen
Verrijkte rozemarijn, tijm en zwarte peper met ons esdoornhouten bisquettepaar met wildvlees, gevogelte, vis, lamsvlees, rundvlees en groenten.
Shop Now