Hoe je zout-korst maakt Gebakken aardappelen
Het is misschien eenvoudig, maar het is allesbehalve! Een eenvoudig en gemakkelijk te maken bijgerecht dat aan de buitenkant knapperig is en aan de binnenkant donzig is.
Ingredients
6 Roodbruine aardappelen
1 eetlepel koosjer zout
3 eetlepels koolzaadolie
Boter
Spekjes
Preparation
Doe de eerder schoongemaakte en in plakjes gesneden aardappelen in een grote kom en bestrijk ze met koolzaadolie. Strooi er vervolgens flink wat zout overheen.
Zet uw roker op 160°C (320°F) en verwarm hem gedurende 15 minuten voor.
Leg de aardappelen op het rooster en rook ze gedurende 60-75 minuten of tot ze zacht zijn in het midden (test met een vork). Voor dit recept kun je mesquitebisquetten gebruiken.
Serveer het met je favoriete toppings. Wij raden boter en spekjes aan!
Mesquite
Hout
Als het sterkste rookhout past het perfect bij rijk vlees zoals biefstuk, eend en lamsvlees met zijn sterkere, iets zoetere en delicatere smaak dan hickory.
Shop Now