Smoked Vegetarian Chili

Gerookte vegetariër Chili Recept



Op zoek naar een stevig, smaakvol chili-recept dat 100% vleesvrij is? Onze gerookte vegetarische chili is slechts het ticket! Geladen met rokerige, hartige smaken en een verscheidenheid aan groenten, bonen en specerijen, zal dit gerecht zeker voldoen aan zelfs de meest speciale carnivoren.

Ingredients

1 blik chilibonen (zwarte bonen in chilisaus)


1 blik gemengde chilibonen, nier- en pintobonen

6-8 Zoete minipaprika’s

1 kopje groentebouillon

1 Blikje Rotel mild

½ Zoete ui (in blokjes gesneden)

1 eetl ketchup

1 theelepel Sriracha-chilisaus

1 eetl barbecuesaus

1 eetl honing

¼ theelepel cayennepeper

¼ theelepel gemalen witte peper

1 theelepel gemalen oregano

1 theelepel veganistisch kipvrij kruidenzout

1 ½ theelepel paprikapoeder

3 eetlepels chilipoeder

3 eetlepels gemalen komijn

1 theelepel uienpoeder

1 theelepel gerookt goudapoeder

Garneringen: fiesta-mixkaas, zure room en verse koriander

Gebruikt materiaal:

P10 Bradley-roker

Bradley opvouwbare tafel voor rokers

Bradley smoker-siliconenmatten met antiaanbaklaag

Bradley rookgereedschap

Thermoworks tijdsticktrio

Thermoworks Thermapen One

Bradley Smoker-instellingen:

Hout: Eiken

Temperatuur: 300ºC (148,9ºC)

Rooktimer: 140 minuten

Timer: 140 minuten

Preparation

Stel Bradley Smoker in op de hierboven genoemde instellingen.

Spoel de paprika en ui af. Snijd ze in de gewenste grootte. Ik geef er de voorkeur aan dat de mijne bijna gehakt is.

Doe alles hierboven in de ingrediëntenlijst in een grote pan en plaats het in de Bradley Smoker.

Rook gedurende 140 minuten bij 148,9ºC (300ºC).

Voeg garnituren naar keuze toe en geniet ervan!

Recept van: Bryan Edwards - Moodie Foodie Tulsa