Gerookt Paddestoelkappen
Gerookte champignons Caps is een eenvoudig recept en het zal elegantie toevoegen aan elke maaltijd. Gerookte champignons gevuld met gerookte worst, wat zou er mis kunnen gaan?
Ingredients
12 middelgrote champignons, stengels verwijderd
2-3 Italiaanse worstjes (varieert afhankelijk van de grootte van de champignons en worstjes)
12 blokjes extra oude cheddar (½ inch blokjes)
¼ kopje barbecuesaus
Bradley Smaakbisquetten – Appel, Kers, Esdoorn
Preparation
Knijp het rauwe worstvlees uit de darmen. Druk wat worstvlees in elk van de champignonhoedjes.
Druk in elk champignonhoedje een blokje extra oude cheddar in het worstvlees.
Bestrijk met barbecuesaus.
Plaats de champignonhoed op een Bradley Smoker-rek.
Zet de roker op 250 ° F en gebruik Bradley-smaakbisquetten naar keuze (appel, kers of esdoorn werken prima).
Rook de champignonhoedjes gedurende 2-3 uur.
Recept van: Steve Cylka
Appel
Hout
Een licht, fruitig en lichtzoet rookaroma dat past bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, lamsvlees en kaas.
Shop Now