Smoked Mushroom Caps

Gerookt Paddestoelkappen



Gerookte champignons Caps is een eenvoudig recept en het zal elegantie toevoegen aan elke maaltijd. Gerookte champignons gevuld met gerookte worst, wat zou er mis kunnen gaan?

Ingredients

12 middelgrote champignons, stengels verwijderd

2-3 Italiaanse worstjes (varieert afhankelijk van de grootte van de champignons en worstjes)

12 blokjes extra oude cheddar (½ inch blokjes)

¼ kopje barbecuesaus

Bradley Smaakbisquetten – Appel, Kers, Esdoorn

Preparation

Knijp het rauwe worstvlees uit de darmen. Druk wat worstvlees in elk van de champignonhoedjes.

Druk in elk champignonhoedje een blokje extra oude cheddar in het worstvlees.

Bestrijk met barbecuesaus.

Plaats de champignonhoed op een Bradley Smoker-rek.

Zet de roker op 250 ° F en gebruik Bradley-smaakbisquetten naar keuze (appel, kers of esdoorn werken prima).

Rook de champignonhoedjes gedurende 2-3 uur.

Recept van: Steve Cylka

Appel
 Hout

Appelbisquetten voor Bradley-rokers

Een licht, fruitig en lichtzoet rookaroma dat past bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, lamsvlees en kaas.

Shop Now