Smoked Pears With Mascarpone Cheese Recipe

Gerookt Peren met mascarpone kaas Recept



Dit gerookte peren met mascarpone kaasrecept zal gewoon de plek raken. Als u er niet bekend mee bent, is Mascarpone een drievoudige-creme-kaas, gemaakt van een over het algemeen vetarme (25%) inhoud verse crème. Het is gemaakt van de melk van koeien die speciale grassen hebben gekregen, gevuld met verse kruiden en bloemen. Dit speciale dieet creëert een unieke smaak die vaak wordt beschreven als 'vers en heerlijk'. Als je geen mascarpone hebt, gebruik dan in plaats daarvan Philly Cream -kaas. Maar ik hou van mascarpone kaas. Het is zoet, heeft een zeer zijdeachtige textuur en de smaak lijkt erg op zweepslagcrème.

Ingredients

6 peren in tweeën gesneden en zonder klokhuis

Voor de saus:

1½ kopje appelsap

1 eetl bruine suiker

½ eetl kaneel

2 eetlepels boter

Topping:

4 oz mascarponekaas

1 theelepel vanille-extract

2 theelepel suiker

Preparation

Verwarm de saus in de magnetron om de suiker te laten smelten.

Roer het goed door en giet het over de peren.

Zet de roker op 300ºC en vul hem met 1½ uur appelbisquetten.

De temperatuur van de roker bleef rond de 240 graden.

Meng alle ingrediënten voor de topping door elkaar.

Schep het vervolgens over de peren en sprenkel er een beetje ahornsiroop over met een paar pecannoten.