Blueberry Almond Smoked Baked Oats

Bosbessen amandel gerookt Gebakken haverHet ontbijt krijgt een make -over en een vleugje rook! Vuur de Bradley -roker op en krijg het beste ontbijt op tafel voor uw gezin! Smerig, voedzaam en oh zo goed voor je ... dit wordt zeker een vaste waarde rond de tafel!

Ingredients

½ kopje snelle haver

1 Banaan – zo rijp als maar kan

1 ei

1 eetl ahornsiroop

½ theelepel bakpoeder

1 theelepel vanille-extract

Snufje Schilferzout

¼ kopje verse bosbessen

¼ kopje gesneden amandelen

Bak spray

Preparation

Begin door uw Bradley Smoker op 320 te zettenºF (160ºC) en rol hier met de esdoornbisquetten. Leg een stuk bakpapier op een rek en verdeel de haver erop. Haal vervolgens de banaan uit de schil en op het rooster. Zet 20 minuten in de roker.

Zodra die tijd voorbij is, verwijder je de haver en de banaan. Doe de haver in een blender en laat het goed kloppen. Je wilt de haver fijnhakken en er bijna een meel van maken. Geen grote stukken!

Zodra dat is gebeurd, voegt u de rest van de ingrediënten toe, behalve bosbessen en amandelen, en mengt u tot een gladde massa. Voeg nu je bosbessen en amandelen toe aan het beslag en spatel het erdoor. Zet opzij.

Spuit een ramkin in met kookspray en giet het beslag erin. Plaats het opnieuw in de roker en bak gedurende 20-25 minuten. Een tandenstoker moet er mooi schoon uitkomen. Laat 10 minuten afkoelen voordat je het bestrijkt met meer bessen, amandelen en poedersuiker.

Genieten!

Recept van: Cory Walby - Testkeuken op zaterdagavond