WTS Brisket Recipe

Gerookte WTS Borst Recept



Bereid je voor op een onvergetelijke borstervaring met dit zorgvuldig vervaardigde recept. Na het verouderen van de borst gedurende wekenlang om de smaak ervan te verbeteren, overtollig vet af te snijden en royaal te bedekken met een smaakvolle wrijf, voordat het laag en langzaam rookt in de Bradley -roker. Het resultaat is een zachte, sappige en heerlijke borst die je meer hunkert, aangevuld met het verleidelijke aroma dat je keuken vult tijdens het kookproces.

Ingredients

Packerborst van 9-12 pond

Ingrediënten wrijven:

¾ Kopje paprikapoeder

¼ kopje elke grove zwarte peper, grof zout en suiker

2 eetlepels chilipoeder, knoflookpoeder, uienpoeder en 2 theelepels cayennepeper

Preparation

Het verouderen van de borst:

Als je een op de markt gesneden borststuk hebt gekocht, haal het dan uit de verpakking en vacumeer het; een packer is gecryovaceerd en klaar.

Plaats het borststuk minimaal 2 weken in de koelkast (3 is beter) en draai het elke dag om.

Het trimmen van de borst:

Haal de dag voordat je gaat roken het borststuk uit de verpakking om het vet weg te snijden. Als je een ingekorte markt hebt gekocht, ben je al klaar om te gaan.

Snijd op uw packer de zware stukken vet af, maar laat u niet te veel meeslepen door uw pet, want deze dient als zelfbedruiping terwijl we hem koken.

Zodra je de zware delen van het vet hebt verwijderd, zie je het vetlint dat de platte kant van de punt scheidt. Ga met je mes langs dit lint alsof je de twee wilt scheiden. Als uw buiging in de winkel correct was, zou het lint niet te dik moeten zijn en hoeft u niet veel te verwijderen.

Roken/koken Voorbereiding:

Kies je favoriete rub en wees er niet verlegen mee. Bedek het hele borststuk en vergeet niet te bedekken waar het vetlint zat.

Plaats het borststuk in een ritssluiting van 2 gallon (als je geen zo grote ritssluiting kunt vinden, sluit hem dan gewoon af) en zorg ervoor dat er zoveel mogelijk lucht eruit komt.

Zet een nacht in de koelkast.

Roken:

Haal het borststuk uit de zak en plaats het op je rooster op het aanrecht.

Laat het borststuk ongeveer een uur op het aanrecht liggen. Zodra het begint te zweten, ben je klaar om te gaan. En het leuke is: het is nog niet eens gekookt en het ruikt al lekker.

Verwarm uw Bradley Smoker voor op 220 ° F.

Plaats het borststuk in de roker op het middelste rek. Het duurt enige tijd voordat de kasttemperatuur is hersteld, vooral als u een volledige lading heeft.

Zodra de roker weer op 220 ° F is gekomen, dient u 4 uur rook toe te passen. Ik gebruik mesquite, maar gebruik de smaak die bij jou past.

Haal het borststuk uit de roker en je zult merken dat ze behoorlijk gekrompen zijn – dat is maar goed ook.

Doe het borststuk in een aluminiumfoliepan met een scheutje appelsap.

Bedek de foliepan stevig met stevige folie en plaats deze in de oven op 220 ° F.

Bij borststuk schiet ik niet meer op interne temperatuur, dus gewoon laag en langzaam, maar als ik zou raden waarschijnlijk 190-205.

Haal uit de pan en wikkel strak in folie.

FTC nog maar een paar uur (4-5 uur). Tijd uw FTC voor het avondeten, als u iets meer of minder nodig heeft, komt alles goed! Ik heb geleerd dat FTC een grote sleutel is, dankzij de mensen op het Bradley Forum … Trekt al het sap terug in het vlees! Over sap gesproken: wanneer u uw pannen vol borststuk uit de oven haalt, giet u het sap in een soeppan. Het vormt een geweldige basis voor saus!

Mesquite
 Hout

Mesquitebisquetten voor Bradley-rokers

Als het sterkste rookhout past het perfect bij rijk vlees zoals biefstuk, eend en lamsvlees met zijn sterkere, iets zoetere en delicatere smaak dan hickory.

Shop Now