Honey Orange Smoked Turkey Legs Recipe

Honing oranje gerookt Turkije benen Recept



Je hoeft niet te wachten op Thanksgiving om Turkije te eten. Turkije benen zijn een geweldige keuze voor een familiediner. Ze hebben zacht en vochtig vlees, boordevol smaak.

Opmerking: voor dit recept heeft u één speciaal ingrediënt nodig: een op natrium nitriet gebaseerd uithardende zout genaamd roze zout, praagpoeder of Insta Cure nr. 1.

Ingredients

6 kalkoenpoten (elk 1 tot 1 ½ pond)

4 liter water

¾ kopje honing

¾ kopje grof zout (zee of koosjer)

1 eetlepel roze pekelzout (Praagpoeder of Insta Cure No.1)

De schil (verwijder deze in reepjes met een dunschiller) en het sap van 1 sinaasappel

4 Hele kruidnagels

4 Pimentbessen, licht geplet met de zijkant van een hakmes

2 Laurierblaadjes

2 Kaneelstokjes (elk 3 inch)

1 eetlepel hele zwarte peperkorrels

Bradley Smaakbisquetten

Preparation

Maak de pekel: Combineer 2 liter water, de honing, het zout, het pekelzout, de sinaasappelschil en het sap, kruidnagel, piment, laurierblaadjes, kaneelstokjes en peperkorrels in een grote soeppan. Breng op hoog vuur aan de kook en klop om het zout en de suiker op te lossen. Haal van het vuur en voeg de resterende 2 liter water toe. Laat afkoelen tot kamertemperatuur en zet vervolgens in de koelkast tot het volledig gekoeld is.

Spoel de kalkoendrumsticks af in een vergiet onder koud stromend water. Prik de huid aan alle kanten in met een prikker of naald.

Voeg de kalkoendrumsticks toe aan de pekel en zorg ervoor dat ze volledig onder water staan. Je kunt ze vasthouden met een bord of een hersluitbare plastic zak gevuld met ijs. Pekel de drumsticks 48 uur in de koelkast.
Als je klaar bent om te roken, laat je de drumsticks uitlekken en gooi je de pekel weg. Pluk eventuele vastzittende kruiden eraf en gooi ze weg. Dep de drumsticks droog met keukenpapier.

Zet uw Bradley Smoker op en verwarm hem voor op 250°F. (Ik rook graag de kalkoen met kers)

Plaats de drumsticks op de draadroosters in de smoker. Rook de kalkoenpoten tot ze donkerbruin en zeer mals zijn (3 tot 4 uur). U zoekt naar een interne temperatuur van 170 ° F op een direct afleesbare thermometer.

Wees niet ongerust (integendeel, wees trots) als het vlees onder de huid roze is: dat is een chemische reactie op de kuur en de rook. Serveer warm of op kamertemperatuur.

Recept van: Steven Raichlen

Foto met dank aan Richard Dallett