Setting Up Your Bradley Smoker: Tips & Tricks to Start like a Pro

Je Bradley -roker opzetten: Tips en trucs om te beginnen als een professional

Posted on: January 12, 2023



Stap je rookspel op eten door je allereerste Bradley -roker op te zetten. Ervaar onze gespecialiseerde technologie. Onze rookmethode biedt extra veelzijdigheid en controle die resulteert in nauwkeurige koken en een consistente rooksmaak.

Verbeter uw voedselrookspel door uw allereerste Bradley Smoker in te stellen. Ervaar onze gespecialiseerde technologie. Onze rookmethode biedt extra veelzijdigheid en controle, wat resulteert in nauwkeurig koken en een consistente rooksmaak. Met Bradley Smokers kun je buiten koken, en het is een stuk handiger dan traditionele rokers. Lees het artikel en bekijk de video over het instellen van uw Bradley Smoker: tips & tricks om te beginnen als een professional!

In deze video laten we zien hoe je een Bradley-roker installeert.

Laten we dus eens kijken wat er in de doos zit:

  • Een lekbakje voor het opvangen van de bisquetten
  • Een bakje om de basis van het apparaat te beschermen
  • Een lekbak om al die heerlijke sappen naar toe te leiden
  • De rooktoren
  • digitale rookgenerator
  • sensorkabel en netsnoeren
  • 4 of 6 kookroosters, afhankelijk van het model dat je kiest
  • De gebruikershandleiding
  • handig receptenboekje
  • hoofdstroomsnoer
  • Kan warm en koud roken, maar ook braden en drogen van voedsel
  • 1 jaar garantie vanaf de aankoopdatum

Tijd om dit allemaal samen te brengen!

Als u de geïsoleerde deur opent, ziet u alle ruimte die dit apparaat heeft. We hebben het verwarmingselement en ruimte voor 6 kookrekken, de lekbak en al het andere.

Zoals u aan de linkerkant van de unit kunt zien, hebben wij de ruimte voor de digitale rookgenerator. Schuif de digitale rookgenerator eenvoudigweg in de zijkant van het apparaat en laat hem op de meegeleverde haken rusten.

Pro-tip: Als u niet zeker bent van de instructies die hier worden vermeld, lees dan de Bradley Smoker-handleiding die bij uw kit is geleverd, of beter nog, stuur ons snel een e-mail op Support@BradleySmoker.com

De Rooktoren

Het is heel eenvoudig: u plaatst hem recht in het gat bovenop de digitale rookgenerator en drukt hem vervolgens stevig naar beneden. Sluit vervolgens de sensorkabel aan op de achterkant van de digitale rookgenerator en op de achterkant van het apparaat. Volg dat op met de korte voedingskabel die van de digitale rookgenerator naar de achterkant van het apparaat loopt. En het allerbelangrijkste: het netsnoer dat rechtstreeks van de achterkant van de digitale rookgenerator naar uw stopcontact gaat.

Pro-tip: Wanneer u de bisquettebuis op de rookgenerator plaatst, duw deze dan nooit helemaal naar het uiteinde, maar laat een paar centimeter ruimte vrij vanaf het uiteinde, zodat het voortbewegingssysteem van de bisquetten nooit wordt geblokkeerd.

Voed de rookrekken

Vervolgens voeren we de kookrekken op elk van de meegeleverde planken. Afhankelijk van welk model Bradley-roker u heeft, heeft u mogelijk 4 of 6 kookrekken. In het geval van de video heeft hij de digitale roker met 6 racks van Bradley. Stel je eens voor wat je daarin zou kunnen koken!

Schuif vervolgens de lekbak naar binnen, samen met de rechthoekige bak om de onderkant van het apparaat te beschermen en als laatste de lekbak om de bisquetten en die heerlijke sappen op te vangen.

Bradley heeft de opzet van deze eenheid heel, heel eenvoudig gehouden. Je hebt slechts 5-10 minuten nodig om op te zetten en je bent binnen de kortste keren aan het koken!

Maak uw roker regelmatig schoon!

Vergeet niet om uw Bradley-roker regelmatig schoon te maken. Vet en olie kunnen zich ophopen in uw roker. Je kunt hem eenvoudig schoonmaken met een oplossing van water en azijn. Gebruik geen agressieve chemicaliën, omdat deze schadelijk kunnen zijn voor uw roker.

Ten slotte

Met een beetje kennis en ervaring over het opzetten van uw eerste Bradley Smoker, zou u nu uitgerust moeten zijn om te experimenteren met nieuwe smaken en smaken. recepten! En daar heb je het: hoe je je Bradley Smoker instelt: tips en trucs om te beginnen als een professional!

Bekijk ons ruime assortiment aan tips & tricks op onze bloggen!

Veel rookplezier!