Independence Day Brat Perfection

Onafhankelijkheidsdag Brat Perfectie

Posted on: January 10, 2023Er is geen beter moment om de Bradley-grill aan te steken, te genieten van gloeiend hete, sappige brats en te ontspannen met een ijskoud biertje dan op Independence Day. Dankzij de vakantiedag en het mooie weer is het de perfecte dag om samen te komen met vrienden en familie.

Er is geen beter moment om de Bradley-grill aan te steken, te genieten van gloeiend hete, sappige brats en te ontspannen met een ijskoud biertje dan op Independence Day. Dankzij de vakantiedag en het mooie weer is het de perfecte dag om samen te komen met vrienden en familie.

Iedereen die voor vrienden of familie kookt, weet dat het veel werk is. En het laatste wat een zichzelf respecterende buitenkok wil, is een verbrand nest opdienen!

Wij hebben een paar suggesties waarmee je de perfecte worst kunt grillen. Houd rekening met deze tips als je indruk wilt maken op vrienden en familie tot aan de allerlaatste hap.

Laag en langzaam

Een verbrand nest is het zekere teken van ongeduld en de zekere vonk van frustratie. De enige manier om braadstukken te grillen is op een lage en langzame stand. Kook ze indirect als je de kans op verbranding wilt elimineren.

Voor gebruikers van een gasgrill: start de braadstukken op medium en verlaag, zodra de sappen beginnen te stromen, de temperatuur om affakkelen te voorkomen. Dit zal helpen de worst intact te houden en de sappen te behouden.

Voor houtskoolgebruikers kunt u uw hand gebruiken om de vuurtemperatuur te meten door deze enkele centimeters boven het kookrooster te houden en tot vijf te tellen. Als de intensiteit van de hitte je dwingt om je hand na vijf seconden te verwijderen, dan zit je ongeveer op het goede spoor.

De “Brat”-kuip

Maak een braadpan klaar door 2 of 3 blikjes bier in een aluminium ovenschaal te gieten. Voeg vervolgens een witte ui (in dunne plakjes gesneden) en een paar eetlepels boter toe. Wanneer de braadstukken het perfecte, goudbruine uiterlijk hebben bereikt, plaats je ze in de stomende vloeistof en laat je ze 20 minuten sudderen – of ongeveer de tijd die nodig is om achterover te leunen en te genieten van een koud biertje. Dit levert een snotaap op die nog gedurfder en smaakvoller is. Laat gasten zichzelf tot een seconde of een derde bedienen, en zorg dat het eten warm en klaar is voor de achterblijvers die te laat komen.

Als u of uw gasten de knapperige textuur erg lekker vinden, serveer dan direct van de grill, in plaats van te laten sudderen.

Doe het gerechtigheid

Een snotaap een hotdog noemen is gewoon vernederend, en dat geldt ook voor het serveren van een snotaap op een gewichtloos hotdogbroodje. Misschien krijg je er een klap van in Wisconsin! De braadworstwereld is gevuld met trouwe liefhebbers en een rijke grilltraditie. Geef dus gerechtigheid waar gerechtigheid nodig is.

De eerste en belangrijkste manier om dit te doen is door je snotapen op een flinke rol te serveren. Het soort dat bestand is tegen de paprika, uien, zuurkool, augurk, pikante mosterd of andere specerijen die je erin verpakt. Uw gasten zullen het verschil voelen en proeven.

Het hele pakket en nog wat

Het is altijd beter om te veel te hebben dan te weinig voedsel te hebben, en dit geldt vooral voor snotapen. Als u uw steentje bijdraagt op de grill, zullen uw gasten geen enkele seconde of zelfs een derde kunnen weerstaan. En je weet nooit wie er onverwacht opduikt. Het is fijn om een buurman of voorbijganger een hapje pure goedheid te kunnen aanbieden. Je kunt de restjes altijd gebruiken voor ontbijtburrito's, of de volgende dag als lunch eten. Er is dus geen reden om te weinig te koken.

Als er iets goeds is aan het grillen van braadstukken (afgezien van hun geweldige smaak), is het dat je een grote groep kunt voeden zonder de hele dag in gevaar te brengen. Het is gemakkelijk te bereiden, gemakkelijk te koken en gemakkelijk schoon te maken, en daarom is het op 4 juli een topfavoriet in de VS.

Grill dit jaar de heerlijkste braadstukken die je ooit hebt geproefd door onze suggesties te volgen en laat ons weten hoe ze smaken!

Wij willen onze vrienden in de VS een fijne Onafhankelijkheidsdag wensen!