6 Marvelous Steps to Smoke the Best Boston Pulled Pork Butt

6 fantastische stappen om het beste te roken Boston trok varkenskont

Posted on: January 12, 2023Een van de meest alle-bedoeling vlees in de barbecue is de gerookte varkensvlees kont of Boston kont van waaruit we de beroemde gerookte getrokken varkensvlees. Hier zijn 6 Marvelous Steps om te Smoke de beste Boston Pulled Pork Butt!

Een van de meest veelzijdige vleessoorten op de barbecue is de gerookte varkenskont of Boston-kont, waarvan we het beroemde gerookte pulled pork krijgen. Hier zijn 6 fantastische stappen om de beste Boston Pulled Pork Butt te roken!

Gerookt pulled pork is heel eenvoudig te maken. Er zijn slechts een paar stappen nodig om het varkensvlees klaar te maken voor de roker. Het moeilijkste is om de roker meer dan 14 uur aan de gang te houden, terwijl hij langzaam rookt tot in de perfectie.

Laten we beginnen met 6 fantastische stappen om de beste Boston Pulled Pork Butt te roken!

Hulpvolle informatie

 • Voorbereidingstijd: 10 minuten
 • Kooktijd: 14-16 uur
 • Rokertemperatuur: 225°F
 • Vleesafwerkingstemperatuur: 195-205°F
 • Aanbevolen hout: Kersen

Wat je nodig hebt

 • 6-8 pond varkensbout of varkenspicknickgebraad
 • Gele mosterd
 • Wrijven
 • Barbecue saus

Pro-tip: Het is optioneel om de huid te verwijderen.

Pro-tip: In plaats van een deel van de kruidenrub te laten smelten met het langzaam smeltende vet, helpt de mosterd de kruiden aan het vlees te binden. Dit geldt vooral voor vlees waarbij een groot deel van het vlees verloren gaat aan vet. Houd je van gerookt vlees met een heerlijke, smaakvolle bast? Voeg er dan een laagje mosterd aan toe. Het hoeft geen dikke laag te zijn, of zelfs dure mosterd!

Stappen om de huid te verwijderen

Je kunt de Boston-kont gebruiken zonder hem te hoeven villen, maar als je toch aan het picknicken bent, kun je als volgt de huid verwijderen:

 1. Leg het braadstuk op de snijplank met de velkant naar boven.
 2. Maak een snede door de huid, precies in het midden.
 3. Terwijl u omhoog en weg van het midden trekt, beweegt u het lemmet van een scherp mes langs de bevestigde huid.
 4. Draai het braadstuk om om het vel te verwijderen.

Het vergt wat werk, maar op deze manier laat de huid er gemakkelijk los.

Laten we nu beginnen met 6 fantastische stappen om de beste Boston Pulled Pork Butt te roken!

1. Mosterd en wrijf het varkensvlees

Of je een picknickgebraad zonder vel of een Boston-kont gebruikt, is aan jou, maar persoonlijk denk ik dat de kolf niet alleen gemakkelijker is, maar ook een betere smaak en textuur heeft.

Zoals bij het meeste varkensvlees gebruik ik gele mosterd om een bindmiddel of basis te creëren waar de rub aan kan blijven plakken. Verdeel vervolgens de mosterd over het vlees.

Draai het braadstuk om en pak de onderkant op dezelfde manier.

2. Nu ben je klaar voor de roker!

Zet de roker op 225°F en zorg ervoor dat je voldoende kersenbisquetten hebt voor ongeveer 6-8 uur rook.

Zodra de roker stabiel op de voorgeschreven temperatuur draait, is het tijd om het vlees in de roker te doen.

3. Rook het varkensvlees

Terwijl het vlees bij een temperatuur van 225 ° F aan het roken is, kun je verwachten dat een braadstuk van 2,5 tot 2,5 kg 14 uur of langer in beslag neemt. Soms kan het zelfs tot 20 uur duren. Vooral bij dit soort grote stukken vlees is het cruciaal om het alleen uit de roker te halen om te controleren of de gewenste textuur en malsheid is bereikt.

Leg het vlees met de vetkant naar beneden, zodat de onderkant van het braadstuk de neiging heeft aan het rooster te blijven plakken. Als het tijd is om het te verwijderen, verlies je misschien de vetkap, maar het is beter dan een groot stuk vlees kwijt te raken.

Laat de kersenhoutrook minimaal 6-8 uur branden in de Bradley Smoker.

Pro-tip: Gebruik Bradley's digitale thermometer voor de meest betrouwbare manier om te bepalen wanneer het vlees gaar is. Zo houd je tijdens het koken de temperatuur in de gaten. Je kunt experimenteren met het giswerk na verschillende rookpogingen.

Wanneer de varkenskont in het midden een temperatuur van 200-205 ° F bereikt, is hij klaar.

4. Laat de varkensbout rusten

Als de varkenskont klaar is met roken, kun je hem er meteen uittrekken of hem 4 uur of langer in de rookoven bewaren door hem in een dubbele laag folie te wikkelen en vervolgens in een dikke handdoek.

Plaats de ingepakte bundel in een lege ijskoeler en vul de resterende ruimte op met meer handdoeken of dekens.

5. Het is tijd om het varkensvlees te trekken

Als u de varkenskont te vroeg uit de roker haalt, wordt het lastig om het vlees eruit te trekken. Hoe langer je het varkensvlees rookt, hoe gemakkelijker het zal zijn om met heel weinig moeite heel gemakkelijk uit elkaar te vallen.

Dit is nu het leuke gedeelte: gebruik een paar vorken om het vlees los te trekken of te versnipperen en eventuele klontjes vet die je tegenkomt te verwijderen.

6. Waar kun je Pulled Pork voor gebruiken?

Gerookt varkensvlees kan overal worden gebruikt waar gehakt wordt gebruikt, zoals op taco's, in burrito's, op tacosalade, op pizza, gemengd met roomkaas als dip, gestapeld op gebakken aardappelen, met eieren en aardappelen als ontbijt en bijna overal waar gehakt wordt gebruikt. alles wat je maar kunt bedenken. Gebruik je creativiteit!

Afsluitende gedachten

Als je zin hebt in meer varkensvleesgerelateerde recepten in de Bradley, zoek dan niet verder Steve's Smoke varkenshaasje recept.

Daar heb je het: 6 prachtige stappen om de beste Boston Pulled Pork Butt te roken. De kunst van het gerookte vlees is zo veelzijdig! Vergeet niet om deze recepten met uw dierbaren te delen en onze bloggen voor meer tips en trucs voor je volgende barbecue in de achtertuin!