The Bradley Cookbook is out!

De Bradley kookboek is eruit!

Posted on: January 12, 2023Het Bradley Smoker Cookbook neemt de kunst van het roken, een proces dat intimiderend kan zijn voor de beginner, en laat zien hoe toegankelijk het echt is.

Het Bradley Smoker Cookbook is de handleiding voor alles wat gerookt wordt

Het Bradley Smoker Cookbook neemt de kunst van het roken, een proces dat voor de beginner intimiderend kan zijn, en laat zien hoe toegankelijk het werkelijk is.

Het ruim honderd pagina's tellende boek bevat originele foto's en recepten voor soepen, groentegerechten, salades, wild, fruit, mosselen en tal van andere gerechten.

En het beste nieuws is dat deze recepten afkomstig zijn van vijf professionele medewerkers van Bradley. Bovendien zijn er zelfs enkele ingrediënten die je normaal gesproken niet met roken associeert.

Van voorgerechten tot desserts, het Bradley Smoker Cookbook bevat recepten die iedereen kan dupliceren met zijn eigen smoker.

Je kunt hem nu vooraf bestellen via

https://www.north-america.bradleysmoker.com/product/bradley-smoker-cookbook/

Recepten zijn onder meer:

  • Salade van gerookte tonijn en avocado
  •  Gerookte zoete chilinoten
  •  Elanden Zomerworst
  •  Gerookte zeezoutkaramel
  •  Cajun gerookte meerval en nog veel meer!

Ook tips en trucs over het roken van voedsel

Bovendien vindt u tips en trucs over het roken van voedsel in het algemeen, en de Bradley Smoker Bisquette Flavour Guide.

Of je nu een veteraan bent die creatief aan de slag wil met je roker, of een beginneling die op zoek is naar nieuwe manieren om van je keuken te genieten – dit boek is voor jou!

Over de Bradley Pro Staffers

Lena Clayton is mede-eigenaar van fullservice restaurant- en cateringbedrijf Cravings Restaurant + Lounge. Ze woont in Vancouver, British Columbia, in Canada.

Een receptontwikkelaar, Steve Cylka is ook een foodfotograaf en auteur van “The Black Peppercorn”, een website met originele recepten. Hij won de Courvoisier Collective Culinary Masterpieces Competition in 2012. Steve woont in Toronto, Ontario, in Canada.

Kathleen Donegan is de oprichter en hoofdschrijver van de blog “The Philly Foodist”, die lokaal, seizoensgebonden en humaan geteeld voedsel viert. Ze woont in Philadelphia, Pennsylvania.

De afgelopen 25 jaar, Brad Lockwood is een commerciële vleesverwerker geweest en voormalig voorzitter van de PA Meat Processors Association. Hij is de huidige presentator van “Love of the Hunt TV”. Brad woont in Brookville, Pennsylvania.

Professioneel redacteur, schrijver en fotograaf in de buitensportbranche, Jennifer LS Pearsall is ook de uitgever van de populaire blog TheBaconAffairs.com. Perel. Ze woont in Waupaca, Wisconsin.

ISBN: 978-1-63220-715-9
Prijs: $ 19,99 USD / $ 23,99 CAD