How To Smoke Game Day Snacks

Hoe te roken Speldag snacks

Posted on: January 12, 2023Gedurende de herfst en winter zijn weekenden gevuld met voetbal voor ons gezin. Mijn zoon speelt rep -voetbal en wanneer we niet op oefeningen of spellen zijn, kijken we naar voetbal op tv.

Gedurende de herfst en winter zijn de weekenden voor ons gezin gevuld met voetbal. Mijn zoon speelt rep football en als we niet bij trainingen of wedstrijden zijn, kijken we voetbal op tv. NCAA- en NFL-voetbal krijgen bij ons thuis evenveel schermtijd. Het reguliere seizoen van de NFL is voorbij en de Superbowl komt eraan. Helaas had mijn team, de Atlanta Falcons, een moeilijk seizoen en haalde het de play-offs niet. Dat weerhoudt mij er echter niet van om van goed play-offvoetbal te genieten.

Geniet met een stel vrienden of alleen van Game Day-snacks

Een van de belangrijkste aspecten van voetbal kijken zijn de snacks die daarbij horen. Het maakt niet uit of ik met een stel vrienden, mijn familie of gewoon alleen naar de wedstrijd kijk, ik houd ervan om lekker eten op de tafel naast de bank te hebben. Als je het binnen handbereik hebt, wordt het spel zoveel beter!

Gerookte hapjes voor een perfecte speldag

Voor mij MOET elke verzameling snacks voor op de wedstrijddag iets bevatten dat in de Bradley Smoker is gemaakt. Meestal neem ik er minstens één op dat gerookt is – soms meer. Er waren zelfs momenten waarop bijna alles wat ik serveerde alleen maar voedsel uit de roker was. Dat waren mooie tijden!

Hier zijn een paar ideeën voor gerookte hapjes:

  • Gerookte gehaktballetjes zijn geweldig en deze varkensgehaktballetjes zijn gevuld met cheddar en jalapeño.

Hoe zit het met gumbo? Als het een koude dag is, zal er zeker een warme soep ter plaatse zijn dit recept inclusief rookworst in gumbo!

De Bradley Smoker is geweldig voor het maken van zoveel verschillende soorten gerechten die perfect passen bij een goed potje voetbal. Gerookte lekkernijen, een lekker koud biertje en een tv op groot scherm met enkele NFL-play-offs klinken voor mij als een perfecte zondagmiddag!

Door Steve Cylka.