Als u net zoveel van gerookt eten houdt als wij, zult u blij zijn te weten dat het creëren van een gerookte smaak op uw grill net zo eenvoudig is als 1-2-3. Echt!
In slechts 3 eenvoudige stappen bereidt u heerlijke gerechten met een echte rooksmaak. Met behulp van een van onze vele verschillende Bradley-smaakbisquetten is roken op uw grill nu een gemakkelijkere manier om een authentieke rooksmaak te creëren dan met houtsnippers, zaagsel of pellets. Het enige wat u hoeft te doen is uw smaakbisquette te selecteren en deze direct op de grillplaat te plaatsen.
Een schonere en eenvoudigere manier om een rokerige smaak aan uw barbecue toe te voegen
Bisquetten besparen u het gedoe van het verwijderen van uw grillplaat en het betalen van extra voor metalen containers om de houtsnippers, zaagsel of pellets in te doen. Zodra de bisquetten zijn verbrand (ongeveer 20 minuten), haalt u ze eenvoudig van de grill en dompelt u ze in water. en weggooien.
Als u onze bisquetten gebruikt, zult u een veel gemakkelijkere kooksessie hebben zonder de hoofdpijn van het opruimen van de rommel die volgt.
Natuurlijk hardhout zorgt voor smaakvol en schoon roken
Onze bisquetten zijn gemaakt van natuurlijk hardhout, zonder paraffine of was. Dit betekent dat het 100% natuurlijk is. Je kunt een smaakvolle, schone rook creëren zonder dat je calorieën of vet aan je eten toevoegt.
Met meer dan een dozijn bisquette-smaken en er komen er steeds meer, zul je zeker de rokerige smaak vinden waarnaar je op zoek bent. Daarnaast hebben we een grote verscheidenheid aan houtsoorten, variërend van fruithout tot de sterkere smaken die gebruikelijk zijn bij zuiderse barbecues. Hier is een kort overzicht van onze smaken:
- Els: Dit populaire hout uit het Noordwesten staat bekend om zijn zoete en muskusachtige smaak.
- Appel: Geeft een zoete maar dichtere fruitige rooksmaak af.
- Kers: Een lichtzoete, milde en fruitige houtsoort die sommige soorten vlees een mooie roze tint geeft.
- Hickory: Een van de meest gebruikte houtsoorten, vanwege de zoete en krachtige smaak.
- Jim Beam: Gemaakt van Jim Beam Bourbon gedrenkte eikenhouten vaten.
- Esdoorn: Enigszins zoet, licht rokerig hout dat uitstekend past bij kalkoen.
- Mesquite: Populair hout uit het Zuidwesten met een sterke aardse smaak, zoeter en delicater dan hickory.
- Eik: Het meest veelzijdige hardhout, dat een milde rook afgeeft zonder nasmaak.
- Pecannoot: Zoet en mild hout, vergelijkbaar met maar niet zo sterk als hickory.
- Speciale mix: speciaal gemaakt om een aparte en unieke smaak te hebben. Het is onze geheime mix.
-
Whisky: Gemaakt van in whisky gedrenkte eikenhouten vaten, dit geeft echt een rijke rooksmaak.
De drie eenvoudige stappen om een authentieke rooksmaak op uw grill te creëren
- Verwarm uw barbecue of grill voor, plaats 2 of 3 bisquetten direct op het grilloppervlak en sluit de deksel.
- Wanneer de bisquetten beginnen te roken, voeg je je favoriete eten toe en sluit je het deksel.
- Kook uw voedsel zoals normaal, vervang de bisquetten elke 15-20 minuten gedurende de gehele kooktijd, of totdat u vindt dat u voldoende rooksmaak heeft toegevoegd.
Voor meer heerlijke grill- en rookrecepten kun je terecht op onze receptenpagina.
Houd bovendien onze nieuwe lijn Premium Bisquetten in de gaten, met toegevoegde kruiden en specerijen, die binnenkort beschikbaar zijn voor nog meer smaak!